Diskutohet për ekonominë gjatë pandemisë COVID19

Diskutohet për ekonominë gjatë pandemisë COVID19

Oda Ekonomike e Kosovës, Ministria e Drejtësisë dhe USAID-Programi për Drejtësi Komerciale sot do të mbajë forum virtual.

Forumi do të jetë i përqendruar në temën "Ekonomia gjatë pandemisë COVID-19. Si do të ndihmojë Gjykata Komerciale? .


MË SHUME NGA Ekonomi