Mbahet mbledhja e komisionit hetimor për privatizim

Mbahet mbledhja e komisionit hetimor për privatizim

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë sot mban mbkedhje.

Rendi i ditës

1.     Miratimi i rendit te ditës;

2.     Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me dt. 27.07.2020 dhe 5.08.2020;

3.     Miratimi i listës së dëshmitarëve;

4.     Përzgjedhja e listës së ekspertëve;

5.     Të ndryshme.
Vendi: N302 Koha: 10:00 


MË SHUME NGA Ekonomi