Ministri Zemaj shkon sot në Gjakovë

Ministri Zemaj shkon sot në Gjakovë

Në Gjakovë, do të shkoj sot ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Fillimisht, Zemaj do të takohet me kryetarin e komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, e më pas ai do të vizitoj edhe QKMF-në dhe Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda”.

Siç kanë njoftuar nga ministria që po udhëhiqet nga Zemaj, takimi me Gjinin do të mbahet në ora 13:00.