Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi

Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike sot mban nbledhje.

Rendi i ditës:                                                      

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 21.07.2020;
3.    Miratimi i Raportit të punës së Komisionit për sesionin pranveror 2020;
4.    Rishpallja e konkursit për zgjedhjen e “Kryesuesit të Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit”;
5.    Formimi i Grupit të punës/Panelit për plotësimin e Bordit të NP KOSTT;
6.    Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare – ARKEP, për vitin 2019;
7.    Te ndryshme;


MË SHUME NGA Ekonomi