Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor në lidhje me menaxhimin e pandemisë

Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor në lidhje me menaxhimin e pandemisë

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës sot mban mbledhje.

R e n d i   i  d i t ë s:

1.    Miratimi i rendit të ditës; 
2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës:11.08.2020 dhe 16.09.2020
3.    Dëshmitë e Dëshmitarëve 
-Ora 11:00  - Valdet Hashani – ish menaxher i Qendrës së karantinës 
- Ora 14:00-  Naim Musliu – Babai i Agon Musliu
4.    Të ndryshme. 
 

Vendi: N225 Koha: 11:00