Aeroportit Ndёrkombёtar tё Prishtinёs i shtohet edhe njё destinacion i ri

Aeroportit Ndёrkombёtar tё Prishtinёs i shtohet edhe njё destinacion i ri

Nga data 16 Dhjetor 2020, ANP ‘Adem Jashari’ lidhet edhe me qytetin Karlsruhe/ Baden-Baden me kompaniё ajrore Wizz Air e cila ёshtё kompani low cost.

Pas linjave tё suksesshme nё aeroportin e Prishtinёs si Londra,Dortmundi, Bazelli, Milano, Memingeni, Viena dhe Budapesti, tani mё kanё dalё nё shitje edhe biletat pёr destinacionin e tetё me radhё atё tё Karlsruhes/Baden Baden.

Njё trend i rritjes sё fluturime ka filluar hovshёm nё destinacionin e Kosovёs duke shtuar edhe numrin e udhёtarёve si dhe kompanive tё reja qё operojnё kёtu. 

Wizz Air shёrben nё rreth 140 destinacione nё Evropё dhe rreth 40 shtete.