Punonjëset e Rafinerisë së Naftës në Ballsh, të vendosura të vijojnë grevën

Punonjëset e Rafinerisë së Naftës në Ballsh, të vendosura të vijojnë grevën

Punonjëset e Rafinerisë së Naftës në Ballsh, janë të vendosura të vijojnë grevën.

Në ditën e tetë të saj, pavarësisht se gjendja shëndetësore e tyre është rënduar, shprehen se nuk kanë çfarë të negociojnë për pagat, pasi ato janë të fituara me gjyq. Bisedimet me kryeministrin mund të bëhen vetëm për çfarë do të ndodhë më tej me rafinerinë. Gjatë natës dy gra kanë marrë shërbim  mjekësor në spitalin e Ballshit dhe më pas janë rikthyer në mjediset e grevës./RTSH