Komisioni për hidrocentralet mbahet pa praninë e mediave

Komisioni për hidrocentralet mbahet pa praninë e mediave

Me vendim të kuvendit, Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve do të mbahet pa prezencën e mediave për shkak të pandemisë.

Në këtë komision do të intervistohet drejtori i Departamentit të mjedisit dhe ujërave, Muhamet Malësiu dhe drejtori i Autoritetit të Rajonit të Pellgjeve Lumore Gani Berisha, nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit.