Shoqata e Transportit Rrugor të Udhtarëve sot mban konferencë për media

Shoqata e Transportit Rrugor të Udhtarëve sot mban konferencë për media

Sot në ora 11:00, në OEK do të mbahet konferencë për media e kryetarit të Shoqatës së transportit rrugor të udhëtarëve”, Ruzhdi Kurtishaj.

Konferenca do të jetë e përqëndruar në pakënaqësitë e Shoqatës lidhur me mos përmbushjen e kërkesave të tyre nga ana e Qeverisë dhe mos përfshrirjen e tyre në pakon e rimëkëmbjes ekonomike.