Rama: Më në fund do të nisë nga ndërtimi hekurudha Tiranë-Rinas-Durrës

Rama: Më në fund do të nisë nga ndërtimi hekurudha Tiranë-Rinas-Durrës

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot një video nga plani për ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë-Rinas-Durrës.

Përmes një postimi në ‘Facebook’ ai theksoi se më në fund do të nisë puna për ndërtimin e hekurudhës pas finalizimit të një pune disavjeçare me Bankën Europiane për Rindërtim e Zhvillim, falë investimit 90.45 milionë euro.

MESAZHI I RAMËS
MIRËMËNGJES
dhe me hekurudhën e re Tiranë-Rinas-Durrës, që më në fund do të nisë nga ndërtimi pas finalizimit të një pune disavjeçare me Bankën Europiane për Rindërtim e Zhvillim, ju uroj një javë të mbarë./BW