Sot promovohet `Manuali për investitorët e huaj`

Sot promovohet `Manuali për investitorët e huaj`

Sot në ora 16:00 bëhet promovimi i `Manualit për investitorët e huaj`, i përgaditur nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare dhe Konrad-Adenauer-Stiftung.

Ky manual synon t’i ndihmojë investitorët potencialë për të mësuar më shumë rreth arsyeve për të investuar në Kosovë.