Krasniqi: Bizneset presin koordinim me qeverinë

Krasniqi: Bizneset presin koordinim me qeverinë

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, tha se nga qeveria presin bashkëpunim.

"Bizneset presin kordinim me qeverinë për planet e qeverisë, po ashtu ne kërkojmë mbështetje direkte, pasi që shumë biznese janë në gjendje të rëndë", tha ai sot në emisionin " Aktual", në RTK.

Sipas tij pa biznes dhe zhvillim të tij nuk mund të ecim përpara.


MË SHUME NGA Ekonomi