Kosova dhe Italia zgjerojnë bashkëpunimin inovativ

Kosova dhe Italia zgjerojnë bashkëpunimin inovativ

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando ka njoftuar se më 24 dhe 25 qershor, në Prishtinë do të organizohet ngjarja "Italy Meets Digital Kosovo".

Sipas Orlandos, kjo ngjarje do të mbahet për zgjerimin e bashkëpunimit tonë mbi inovacionin me pjesëmarrjen e Unioncamere del Veneto Area Science Park STIKK - Kosovo ICT Association Innovation Centre Kosovo Enterprise Europe Network Prishtina REA .

Orlando ka shkruar në Twitter se në këtë ngjarje janë të ftuar ministrja Rozeta Hajdari, Manlio Di Stefano Mario Pozza dhe të tjerë.


MË SHUME NGA Ekonomi