Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti
Sharr Travel

Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                      

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 12.10.2021;
3.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-053 për topografitë e gjysmëpërçuesve;
4.    Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë për aprovimin e rekomandimit të Komisionit Ndërministror për Investime Strategjike për dhënien e statusit Investitor Strategjik për subjektin investues “KOSMONTE FOODS Sh.P.K”; 
5.    Formimi i grupit të punës për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Trepçën;
6.    Të ndryshme.
 

Vendi: N10 Koha: 11:00


MË SHUME NGA Ekonomi