Thirrje për ide inovative nga UN-Habitat Kosova
Sharr Travel

Thirrje për ide inovative nga UN-Habitat Kosova

Është hapur thirrja për ide inovative, lidhur me reduktimin e mbeturinava si dhe paraqitjen e ideve inovative lidhur me ndikimet pozitive në mjedisin-ambientin e vendit tonë si dhe për ta shpëtuar planetin.

A keni ide biznesi?

Apo jeni ndërmarrës që me punën e juaj mund të ndikoni në mjedis?!

"Waste Wise Challenge", tani është e hapur për aplikime.

Fituesi shpërblehet me 10.000 Euro, një udhëtim në Forumin Botëror Urban në Poloni, dhe po ashtu mbështetje të tjera që përfshijnë trajnime dhe sesione mentorimi me ekspertë të fushës!

Klikoni vegëzën më poshtë për informata më të hollësishme:

https://unhabitat-kosovo.org/waste-wise-challenge-call-for-ideas/?fbclid=IwAR1R9F97clN7Qs15JKG5otiaViR1FTJ-6mkT4eaQojB9gP1OWy-Y5_1QOow