Diskutohet rreth pagave, çmimeve dhe pensioneve
Ekonomi

Diskutohet rreth pagave, çmimeve dhe pensioneve

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës – BSPK-së, Atdhe Hykolli në takimin e sotëm, e premte, 28 janar 2022, priti në konsultime anëtarët e Komisionit Profesional Trepalësh Për Paga, Çmime dhe Pensione nga radhët e BSPK-së.

Në takim u konsultua dhe diskutua lidhur me pagat, çmimet dhe pensionet, çështje këto që do të shqyrtohen në përbërjen e plotë të këtij Komisioni i cili funksionon në kuadër të Këshillit Ekonomiko-Social.


MË SHUME NGA Ekonomi