Këta janë kandidatët për anëtarë të Bordit të BQK-së
Foto RTK
Ekonomi

Këta janë kandidatët për anëtarë të Bordit të BQK-së

RTKlive

Pesë kandidatë janë propozuar Kuvendit të Kosovës për votim për anëtar jo-ekzekutiv në Bordin e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës.

“Qeveria është pajtuar me kandidaturat e propozuara nga paneli për përzgjedhjen e anëtarit jo-ekzekutiv në Bordin e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, për kandidatët si në vijim: Arta Hoxha; Esida Bujupi;  Lulzim Ismajli; Nexhat Kryeziu dhe Nora Rraci”, njofton qeveria e Kosovës.

Ndryshe këta pesë kandidatë do të dërgohen për votim në Kuvendin e Kosovës dhe vetëm një do të zgjedhet, ai që do të marr më shumë vota nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.


MË SHUME NGA Ekonomi