VIDEO-Pandemia ndikoi në transferimin digjital
Foto,RTK
Ekonomi

VIDEO-Pandemia ndikoi në transferimin digjital

A.B / RTKlive.com

Profesori Blerton Abazi, tha se pasojat e sulmeve kibernetike mund të vërehen tek pas gjashtë muajve.

"Ka sulme që mund të ndodhin dhe ka tentime për sulme", tha ai në emisionin "Aktual", në RTK.

Ai bëri me dije se Kosova penetrim të lartë të internetit dhe kjo gjë është pozitive në përgjithësi.

Sipas tij pandemia ndikoi edhe në transferimin digjital të funksionimit në përgjithësi të jetës.

"Duhet të kemi më shumë trajnime për vetëdijësim të qytetarëve të Kosovës për siguri kibernetike", theksoi ai.


MË SHUME NGA Ekonomi