Më 16 maj do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë
Foto,RTK
Ekonomi

Më 16 maj do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

A.BELA/ RTKlive.com

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i pestë për vitin 2022. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 30 milionë euro.

"Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi, njofton Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve.


MË SHUME NGA Ekonomi