Shoqata e Bankave: Për pagesa online mos përdorni wi-fi publike
FOTO nga SHBK në Facebook
Ekonomi

Shoqata e Bankave: Për pagesa online mos përdorni wi-fi publike

A.BELA/ RTKlive.com

Shoqata e Bankave të Kosovës (SHBK) ka kërkuar nga qytetarët e Kosovës që kur të bëjnë pagesa online me karta bankare Të mos përdoret Wi-Fi publike.

"Pagesat me karta bankare dhe blerjet online janë vazhdimisht në rritje dhe janë mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të kryer pagesa. Mirëpo, ato duhet të bëhen në mënyrë të sigurt për të parandaluar mashtrimet. Gjatë pagesave Mos përdorni Wi-Fi publike dhe të pasigurta... dhe gjithmonë vetëm nga pajisjet e juaja private", thuhet në njoftimin e Shoqatës së Bankave të Kosovës.May be an image of text


MË SHUME NGA Ekonomi