BQK:Depozitat e kosovarëve kanë arritur vlerën mbi katër miliardë euro
Foto RTK
Ekonomi

BQK:Depozitat e kosovarëve kanë arritur vlerën mbi katër miliardë euro

A.BELA/ RTKlive

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK), ka njoftuar se depozitat e sektorit bankar kanë arritur vlerën prej 4,745.7 milionë euro duke shënuar rritje vjetore prej 7.3%.

Sipas BQK-së sektori financiar në total ka arritur në 8.9 miliardë euro dhe se sektori bankar është likuid dhe mirë i kapitalizuar, kreditë e këqija janë mbi 2 % etj.

May be an image of text


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa

MË SHUME NGA Ekonomi