Më 26 maj do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë
Foto RTK
Ekonomi

Më 26 maj do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Afet BELA/ RTKlive

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 26 maj 2022 do të mbahet ankandi i gjashtë i Letrave me Vlerë për vitin 2022. Në këtë ankand, do të emetohen obligacione me maturitet 2 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

"Investimi në obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (2 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi. Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës", njofton Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve.

 


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa

MË SHUME NGA Ekonomi