Komisioni për Ekonomi diskuton për energjinë e elektrike
Foto RTK
Ekonomi

Komisioni për Ekonomi diskuton për energjinë e elektrike

Afet BELA/ RTKlive

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot mban mbledhje, në  të cilën do të ketë diskutim rreth performancës së përgjithshme të Kosovës në fushën e energjisë elektrike në raport me kërkesat e Komunitetit të Energjisë.

Ndryshe këto muaj të fundit në Kosovë, ka pasur debat rreth energjisë elektrike. Për këtë janë themeluar dy komisione nga Kuvendi i Kosovës.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa

MË SHUME NGA Ekonomi