Shqyrtohet ndryshimi i projektligjit për akcizën në produktet e duhanit
Foto RTK
Ekonomi

Shqyrtohet ndryshimi i projektligjit për akcizën në produktet e duhanit

A.B/ RTKlive.com

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë bledhje në rënd dite janë dy projektligje: Shqyrtimi i raportit të Projektligjit për mbrojtjen e ajrit nga ndotja, me raport amendamente të Komisionit funksional për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim dhe shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-021 për Akcizën në Produktet e Duhanit, me raport amendamente të Komisionit funksional për Buxhet, Punë dhe Transfere.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa

MË SHUME NGA Ekonomi