Ministri Liburn Aliu raporton në Komisionin për Mjedis
Foto arkiv RTKlive
Ekonomi

Ministri Liburn Aliu raporton në Komisionin për Mjedis

A.B/ RTKlive.com

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim sot mban mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë raportim të Ministrit të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliut.

Po ashut në kë mbledhje do të bëhet votimi i raportit vjetor te Autoritetit të Aviacionit Civil per vitin 2021 dhe do të shqyrtohet projektligji për pyje.


APR
Romay Lift