Më 14 qershor do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë
Foto arkiv/ RTK
Ekonomi

Më 14 qershor do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

RTKlive

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 14 qershor 2022 do të mbahet ankandi i shtatë për vitin 2022. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

"Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës", njofton Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa