Në ambulancat specialistike, rekord të vizitave gjatë 5 muajve
Foto: ShSKUK/ Facebook
Shëndetësi

Në ambulancat specialistike, rekord të vizitave gjatë 5 muajve

Kimete Kasumi/ RTKlive

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, respektivisht në Ambulancat Specialistike, është shënuar rekord shifrash të vizitave gjatë periudhës janar-maj 2022.

Sipas njoftimit të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, thuhet se sipas raportit të punës, u kryen 70 mijë e 227 vizita.

"Më së shumti pati në muajin mars, në të cilin janë realizuar 17 mijë e 27 vizita ambulantore- specialistike.

Kurse gjatë muajit janar kishte 11 mijë e 695 vizita në ambulancat specialistike, më së paku për këtë periudhë kohore", thuhet në njoftim.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa