Murati publikon të dhëna për rritjen e numrit të të punësuarëve
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Murati publikon të dhëna për rritjen e numrit të të punësuarëve

A.Bela / RTKlive

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka publikuar të dhënat zyrtare nga ATK-ja për numrin e të punësuarve.

Sipas postimit të tij që bazohet në të dhënat e ATK-së del se në Kosovë ka rritje të të punësuarëve për këto katër vite.


APR
Romay Lift