Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës për 5 korrik
Foto arkiv/ RTK
Ekonomi

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës për 5 korrik

RTKlive

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për sot.

Në njoftimin e fundit thuhet se çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.79 € për litër, për Benzinë është 1.76 € për litër ndërsa çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 € për litër.

Sipas njoftimit, këto çmimet vlejnë për ditën e sotme duke filluar nga ora 10:00 dhe është valide 24 orë.


APR