Shqipëria dhe Kosova të bëjnë strategji zhvillimi të bujqësisë
Foto/ RTKlive
Ekonomi

Shqipëria dhe Kosova të bëjnë strategji zhvillimi të bujqësisë

Monitor

Agim Rrapaj, Kryetar i Këshillit të Agrobiznesit, thotë për Monitor se Kosova ka një skemë subvencionimi që mbështetet në njësitë e shitura të produktit dhe që garanton mbështetje më të madhe, sidomos për sektorin e blegtorisë.

Sipas tij, Shqipëria dhe Kosova kanë nevojë për strategji të koordinuara të zhvillimit të bujqësisë, në mënyrë që prodhimi mes dy vendeve të jetë komplementar.


Eurokoha
Vjosa
APR