Drejtorët e ShSKUK-së e Fondit për Shëndetësi raportojnë në Komision
Rtklive
Foto arkiv/ RTK
Shëndetësi

Drejtorët e ShSKUK-së e Fondit për Shëndetësi raportojnë në Komision

RTKlive

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë takim me drejtorin e Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës dhe me drejtorin e Fondit për Sigurime Shëndetësore, raporton RTKlive.
Mbledhja fillon në ora 10:00.

 


MË SHUME NGA Shëndetësi