Shqyrtohet raporti i ARKEP-it
Rtklive
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Shqyrtohet raporti i ARKEP-it

RTKlive

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot mban mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), për vitin 2021;
Mbledhja fillon në ora 11:00.


MË SHUME NGA Ekonomi