Bruto Produkti Vendor shënoi rritje në krahasim me tremujorin e vitit 2021
Foto RTK
Ekonomi

Bruto Produkti Vendor shënoi rritje në krahasim me tremujorin e vitit 2021

Faton Salihu/ RTK

Bruto Produkti Vendor në tremujorin e parë të këtij viti ka shënuar rritje për 4.87% krahasuar me tremujorin e parë të vitit 2021, raporton RTK.

Kështu thuhet në publikimin e Agjencisë së Statistikave të Kosovës për të dhënat e Bruto Produktit Vendor për tremujorin e parë të vitit 2022 sipas aktiviteteve ekonomike, me qasjen e shpenzimeve, me çmime aktuale dhe me çmime të vitit paraprak.


MË SHUME NGA Ekonomi