Hajdari: Qeveria i përkrah gratë ndërmarrëse (Video)
Ekonomi

Hajdari: Qeveria i përkrah gratë ndërmarrëse (Video)

Ndërsa edhe roli i grave në biznes po shihet si i rëndësishëm nga Qeveria e Kosovës. Kjo u tha edhe në hapjen e panairit "Gratë në Biznes", i cili do të jetë i hapur 3 ditë.

Ministrja e Industrisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, tha se qeveria i përkrah gratë ndërmarrëse dhe shtoi se ato do të kenë hapësirë edhe më shumë nëpërmjet ligjeve të reja, duke depërtuar kështu edhe në tregjet jashtë vendit.

Ndiqeni më poshtë videon dhe deklaratën e ministres Hajdari.


APR
Romay Lift