Për një javë janë kryer 149 lindje, 60 prej tyre me operacion
Shëndetësi

Për një javë janë kryer 149 lindje, 60 prej tyre me operacion

Kimete Kasumi/ RTKlive

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, referuar raportit zyrtar javor, janë kryer 149 lindje, 60 prej tyre me operacion.

Po ashtu, ka pasur 10 operacione urgjente dhe një numër të madh të vizitave ambulantore dhe shërbimeve diagnostike, ka njoftuar Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.


APR
Romay Lift