Latifi e Krasniqi raportojnë për raportet e auditimit të MSH-së e ShSKUK-së
Foto,RTK
Shëndetësi

Latifi e Krasniqi raportojnë për raportet e auditimit të MSH-së e ShSKUK-së

RTKlive

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet  shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë, për vitin e përfunduar me 31 Dhjetor 2021 dhe për këtë i ftuar është Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, raporton RTKlive.

Po ashtu në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Raportit të Auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, për vitin e përfunduar me 31 Dhjetor 2021, për këtë i  ftuar është drejtori i SHSKUK-së, Valbon Krasniqi.


APR
Romay Lift