Më 19 gusht do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Më 19 gusht do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

A.Bela / RTKlive

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 19 gusht 2022 do të mbahet ankandi i nëntë për vitin 2022. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

"Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi. Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës", njofton MFPT.

 


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle