Prezantohen arritjet e Mjekësisë Ligjore
FOTO/ IML në Facebook
Shëndetësi

Prezantohen arritjet e Mjekësisë Ligjore

A.Bela / RTKlive

Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Instituti i Mjekësisë Ligjore (IML) dhe Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe EULEX, sot mbajnë tryezën, në të cilën do të prezantohen arritjet kryesore të IML-së, funksionimi dhe rezultatet e deritanishme nga ky Institut.

Pjesë e kësaj tryeze do të jetë Ministrja e Drejtësisë, znj. Albulena Haxhiu, Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësuesi Special i BE-së znj. Tomáš Szunyog dhe Shefi i EULEX-it, z. Lars-Gunnar Wigemark.


MË SHUME NGA Shëndetësi