Nafta sot më e lirë për 3 cent
Rtklive
Ekonomi

Nafta sot më e lirë për 3 cent

B. Halimi / RTKlive

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë e ka përcaktuar tavanin e çmimeve të derivateve për 24 orët e ardhshme.

Nafta do të mund të shitet me çmimin maksimal  1 euro e 64 cent, benzina me  1 euro e 35 cent, kurse gazi me 76 cent. Kësisoj, nafta për dallim nga dita e djeshme është liruar për 3 cent, derisa benzina është për 1 cent më shtrenjtë. Këto çmimet kanë hyrë në fuqi nga ora 10:00 dhe janë valide 24 orë.


MË SHUME NGA Ekonomi