Vazhdon të lirohet nafta, ndërsa benzina vazhdon me çmim të njëjtë
Ekonomi

Vazhdon të lirohet nafta, ndërsa benzina vazhdon me çmim të njëjtë

Fadil Sertolli/ RTKlive

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas udhëzimit të miratuar nga Qeveria për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës dhe karburanteve të ripërtërishme, gjatë ditës së sotme, çmimi maksimal i lejuar për një litër naftë (Dizel) është 1.58 euro.

Ndërkohë, çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.35 euro për litër, derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.75 euro për litër.

Sipas Ministrisë së Tregtisë, këto çmime vlejnë për datën 21/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.


MË SHUME NGA Ekonomi