Lirohet benzina, çmimi inaftës nuk ndryshon
Ekonomi

Lirohet benzina, çmimi inaftës nuk ndryshon

N. Mekolli /RTKlive

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas udhëzimit të miratuar nga Qeveria për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës dhe karburanteve të ripërtërishme, gjatë ditës së sotme, çmimi maksimal i lejuar për një litër naftë (Dizel) është 1.60 euro.

Ndërkohë, çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.33 euro për litër, derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.76 euro për litër.

Sipas Ministrisë së Tregtisë, këto çmime vlejnë për datën 28/09/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Ekonomi