Sot ngrihet çmimi i naftës dhe benzinës
Foto: RTKLive
Ekonomi

Sot ngrihet çmimi i naftës dhe benzinës

J.Musliu/RTKlive

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,  publikoi  çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Çmimet e naftës dhe benzinës janë ngritur për një cent, nga dita e kaluar.

Çmimi maksimal i naftës për të premten është është 1.61 euro, ndërsa për benzinë është 1.34 euro.

Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gazit është 0.76 euro.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle