Rama: Deti i Shqipërisë për Kosovën, jo vetëm për turizëm por edhe tregti
Foto nga Facebook
Ekonomi

Rama: Deti i Shqipërisë për Kosovën, jo vetëm për turizëm por edhe tregti

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka thënë se nga sot në Portin e Durrësit ka nisur edhe zhdoganimi për mallrat me destinacion Kosovën.

Ai, përmes një postimi në Facebook, shkruan se nga sot deti i Shqipërisë nuk do të jetë më i Kosovës vetëm për turizëm, por edhe për tregti.

 “Ja ku ka nisur edhe zhdoganimi në Portin e Durrësit për mallrat me destinacion Kosovën dhe deti ynë nuk është më edhe i Kosovës veç për turizëm, po është edhe i Kosovës për tregti”, ka shkruar Rama. “Të bashkuar e jo të ndarë”, “Shqipëria e ardhmja jonë” etj.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "R MAERSK"

Mund të jetë një imazh i bazen uji

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë


MË SHUME NGA Ekonomi