Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet
Ekonomi

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

RTKlive

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

18.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të TM.

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Begunca (kodi: 61067010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani(kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga  Stabilimenti 10 [kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zajmi (kodi: 52000104) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga  NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Istogu 1(kodi: 54000008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave, shtrëngim i përçueseve, ndërrim izolatorëve.

Vrejtje, Dalja ka BRRE!

3.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti I(kodi: 50000003) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 7 Shtatori (një pjesë), Afrim Gjuraj (një pjesë), Agim Binak Qelaj (një pjesë), Bujar Shala (një pjesë), e Preshevës, Ekrem Berisha (një pjesë), Gani Kelmendi, Konferenca e Bujanit, Kurt Abazi (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Mehmet Bajraktari (një pjesë), Muharrem Berisha (një pjesë), Muharrem Morina (një pjesë), Mustafë Abazi, Naum Veqilharxhi, Nexhmedin Elshani, Përparim Krasniqi (një pjesë), Ploja e Firzës, Rexhë Rexhaj, Rexhep Sokoli, Selmon Morina (një pjesë), Tahir Berisha (një pjesë), Tasim dhe Hajrush Elezaj, Vëllezërit Rexhaj (një pjesë), Via Egnatia, Vrana Konti (një pjesë), Xhevdet Hoti dhe Zhul Veseli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga  NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rapqa (kodi: 30036009 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga  NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prelluzha (kodi:18024003) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 110/10[kV] Fushë Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Miradi e Epërme (kodi: 15018019) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Miradi e Epërme, një pjesë e rr. Dedë Gjoluli dhe Terminali doganor.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Grashticë- Radashec  (kodi: 14016001) nga ora 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: Grashticë dhe  Radashec.

Arsyeja: Evitim rreziku, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm dhe kalimi i rrjetit në shtylla të reja.

4.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fabrika e ujit Alpet (kodi: 14016005) nga ora 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: Fabrika ujit – Fabrika e Alpeve.

Arsyeja: Evitim rreziku, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm dhe kalimi i rrjetit në shtylla të reja.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Xërxa (kodi:82081003) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshati Xërxe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga  TS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

TR1 (H02) dhe TR 2(H07) ana 35kV – NS 35/10kV Gjakova I, Radoniqi, FrigoFood dhe pjesë e NS Gjakova III dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35/10kV prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë), Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari (1 konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark, Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator), Nënë Tereza (1 konsumatorë, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand (2 konsumatorë), Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza, Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci (një pjesë), Bujar Syla (1 konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë); fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë, Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator), Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë, Qendra tregtare Nertili në Rrugën Tirana, rrugët: UÇK, Tirana dhe Wesley Clark dhe Ngrohtorja e Qytetit në rrugën Tirana, Hidrosistemi Radoniqi, BRRE Madanaj, Birra Peja dhe FrigoFood.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

18.11.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 09:00 deri në ora  13:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta, Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik  dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=


MË SHUME NGA Ekonomi