Prezantohet raporti për procesin tarifor të ZRRE-së
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Prezantohet raporti për procesin tarifor të ZRRE-së

RTKlive

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe Instituti GAP, në kuadër të projektit “Mbështetja e shoqërisë civile për të rritur mbikëqyrjen publike dhe llogaridhënien e institucioneve publike të Kosovës” mbajnë konferencën për media “Procesi tarifor në Zyrën e Rregullatorit për Energji, prezantim i raportit tematik”.

Konferenca ka për synim informimin e opinionit publik mbi rëndësinë e pjesëmarrjes në procesin e konsultimit në ZRRE si dhe ofrimin e rekomandimeve se si procesi i rishikimit tarifor të jetë më gjithëpërfshirës, më i drejtë dhe më i suksesshëm.

Punimi tematik dhe konferenca janë rezultat i implementimit të projektit dhe procesit monitorues të punës së Zyrës së Rregullatorit për Energji.


MË SHUME NGA Ekonomi