Agim Shahini rizgjidhet kryetar i AKB-së
Ekonomi

Agim Shahini rizgjidhet kryetar i AKB-së

Emine Hoti / RTKlive

Agim Shahini është rizgjedhur kryetar i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB) në Kuvendin e VIII zgjedhor.

Në punimet e këtij kuvendi morën pjesë 153 delegatë nga 163 sa numëron ky organ. Shahini u votua për një mandat të ri katërvjeçar, derisa u zgjodh edhe Bordi drejtues i AKB-së prej 9 antarëve: Ahmet Kuqi, Arianit Koci, Xhevdet Rexhepi, Shkëlzen Jusaj, Suat Berisha, Gani Ferizi, Aziz Tafaj dhe Isak Tusha.

Kryetari dhe Bordi janë zgjedhur për mandatin 2022- 2026.


MË SHUME NGA Ekonomi