Komisioni hetimor për energji interviston dëshmitarët nga KEDS-KESCO
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Komisioni hetimor për energji interviston dëshmitarët nga KEDS-KESCO

RTKlive

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike sot mbanë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet intervistimi i dëshmitarëve nga KEDS dhe KESCO.

Do të intervistohen Alpin Dogan, kryeshef ekzekutiv në KEDS, Serhat Mesut Dinc, kryeshef ekzekutiv në KESCO dhe Alper Erbas, kryeshef ekzekutiv në KEDS për periudhën 2019-2021.


MË SHUME NGA Ekonomi