Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet
Ekonomi

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

RTKlive

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

06.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bunjakët, Miniera Artanë, Kllokoq, Vakoc, Nishnakolle, Marec te Xhamia e Pacollëve, Gërbesh

Arsyeja: Evitim rreziku dhe ndërrimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gushterica e Ulët, Gushterica e Epërme, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Shkyçje per shkaqe sigurie – punime në projektin Sllovi.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizren 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshmorët  (kodi:30000016) nga ora 10:00 deri në ora  13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Jashar Salihu, një pjesë  e rr. Ismet Gashi, një  pjesë  e rr. Ismail Qemali dhe një pjesë  e rr. Aziz Kelmendi.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i shtyllës së thyer.

07.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

TS 35/10[kV] Malisheva

Nga dalja 10 kV Bellanica do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS NGUCAT(TE SABITI) (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 037 Ngucat te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos në trasenë ekzistuese.

07.12.2022

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr2-Pr7  (kodi: 11000074)  në dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Maloku, rr Dibran Halili, rr. Thimi Mitko, rr. Armend Daci, rr. Gazmend Zajmi, rr. Norbert Jorku dhe rr. Bedri Shala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr7-Pr2 (kodi: 19000074)  ne dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: rr. Holger Petersen, rr. Nekibe Kelmendi, rr.r Malush Kosova, rr. Arbnor e Asrit Dehari, rr. Ernest Koliqi, rr.Rr Smajl Hajdari dhe një pjesë e rrugës B.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga  Dalja nr.3 Pr7-Pr2   do të ndërprehen:

TS 20/0.4 KV Lagjja e Spitalit 8      ( kodi 19000074195)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV Malësia Invest         ( kodi 19000074281)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV ACG  Avni Kastrati  ( kodi 19000074282)  nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Elbasani, ACG  Avni Kastrati  dhe Malësia Invest.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.


MË SHUME NGA Ekonomi