Kurti përmend të arriturat e qeverisë në sektorin publik dhe shëndetësi
Foto: Nga profili i Kurtit në Facebook
Shëndetësi

Kurti përmend të arriturat e qeverisë në sektorin publik dhe shëndetësi

A.B/RTKlive

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkruar në "Facebook", për të arriturat e qeverisë në sektorin publik dhe shëndetësi.

Kurti ka përmendur dy nga projektligjet, ai për Zyrtarët Publik dhe për Paga në Sektorin Publik, si të rëndësishëm të reformës së administratës. " Me Ligjin për Zyrtarët Publik kemi krijuar, ndër të tjera, të gjithë mekanizmat e duhur", tha ai.

Sipas tij me Projektligjin për Paga në Sektorin publik, dallimi mes pagës më të lartë dhe asaj më të ulët është nivelizuar nga 20 herë, në vetëm 4.78 herë.


MË SHUME NGA Shëndetësi