Ambasadorja izraelite viziton Doganën e Kosovës
Ekonomi

Ambasadorja izraelite viziton Doganën e Kosovës

Afet Bela/RTKlive

Ambasadorja Tamar Ziv, Ambasadore jorezidente e Shtetit të Izraelit në Republikën e Kosovës dhe Roy Roznek, anëtar i Kryesisë së Federatës së Dhomave të Tregtisë të Shtetit të Izraelit (FICC), sot vizituan Drejtorinë e Doganës së Kosovës.

Në Doganë znj. Ziv u prit nga menaxhmenti i lartë i Doganës, në krye me Drejtorin e Përgjithshëm z. Agron Llugaliu me bashkëpunëtor.

Drejtori i Përgjithshëm zt. Llugaliu në pika të shkurta, informoi znj. ZIv me zhvillimet e Doganës në përgjithësi, me punën dhe angazhimin, në mbledhjen e të hyrave, sfidat dhe planet për të ardhmen.

Gjithashtu në takim është diskutuar mundësia thellimit të bashkëpunimit të ndërsjellët ekonomik dhe tregtarë në me të Kosovës dhe Izraelit.


MË SHUME NGA Ekonomi